🇷🇴București: Pedofil lăsat liber, ademenește copii în parcurile din Sectorul 5!

Poliția Capitalei caută un individ cu apucături perverse urmărește copii în zona Eroii Revoluției. Într-o filmare devenită virală, acesta recunoaște că îi abuzează pe micuți.Mai mulți părinți au depus reclamații, iar cazul este acum investigat de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei., potrivit România TV.

„Erau acolo copiii, am auzit la un moment dat că s-au panicat și tot spuneau: ”uitați-vă, vine pedofilul! Vine pedofilul!” Ne întrebam: ”băi, o fi ăla de-l știm și noi?”. Copiii au spus: ”da, da, el este, vine acum cu mașina!”. A parcat mașina, copiii au devenit din ce în ce mai agitați…Copiii mi-au spus că le face semne cu mâna, îi cheamă la mașină”, a povestit un bărbat.

Pedofilul în vârstă de 30 de ani a fost observat pe lângă mai multe școli din sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul observa fetițele care se jucau și afirma că nu i se pare absolut nimic în neregulă să abuzeze sexual niște copii.

Am fost în seara respectivă în jurul orelor 20 la secția 18. Am depus o plângere și eu și alți părinți, mai sunt părinți care vor merge și astăzi să facă plângeri pentru că acest individ și acum două săptămâni a urmărit niște fetițe. Așteptăm să se ia măsuri. Foarte multă lume din cartier s-a alertat și pe rețelele de socializare sunt din ce în ce mai mulți oameni care spun”și pe fetița mea a urmărit-o!”, a povestit tatăl unei fetiţe, pe care bărbatul a urmărit-o.

Cazul este investigat de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu