🇷🇴Cârnații pusi la uscat la balconul unui apartament din Gorj, au devenit vedete pe Facebook!

Proprietarii unui apartament din Gorj au pus la uscat cârnații și slănina pe sârme în afara balconului, iar imaginile postate pe Facebook de trecători au devenit virale. „Meanwhile în Rovinari… leagănul civilizației moderne”, scrie un localnic despre balconul „împodobit” cu cârnați, anunță MEDIAFAX. Proprietarul unui bloc din orașul Rovinari, județul Gorj, îşi păstrează preparatele din porc pe balconul apartamentului, inclusiv pe sârme, precum rufele la întins.

Imaginile cu cârnații, caltaboșii și cotletul de porc au devenit virale după ce au fost postate pe Facebook, postarea fiind însoțită de comentariul „Meanwhile în Rovinari… leagănul civilizației moderne”.

Comentariile nu au întârziat să apară.

„M-ar interesa etajul! Și dacă cineva are o pisică să o împrumute pentru vreo două ore… întreb pentru un prieten”, „Să vadă lumea că are ce mânca de sărbători”, au scris internauții.

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, nu este deranjat de decizia luată de proprietarul apartamentului, deși nu este tocmai igienică.

„Asta înseamnă că omul este gospodar, e bine că are. (….) Omul poate să pună cârnații pe balcon, că e balconul lui. Nu e ilegal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Filip, edilul din Rovinari.

Imaginile cu balconul „împodobit” cu cârnați au fost distribuite de zeci de ori într-un timp foarte scurt. …

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu