🇷🇴Vaslui: Un bărbat a pus 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde. Un bloc a fost evacuat!

Momente de panică la Vaslui, duminică, după un bărbat a pus ardei iuți în cuptorul cu microunde. Zeci de locatari dintr-un bloc au cerut sprijinul pompierilor.Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, au fost anunțați de multe persoane că se simte un miros înțepător într-un bloc. Ajunși la fața locului, în urma verificărilor, pompierii au descoperit de un venea mirosul înțepător.

S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizaţi asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înţepător. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa mirosului. Un cetăţean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuţi la copt în cuptorul cu microunde, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Locatarii blocului se autoevacuaseră, înainte să vină pompierii. Pompierii au fost nevoiți să intevină cu măștile. Proprietarul a fost găsit pe balcon, deoarece nu mai putea respira.

Probabil întâmplarea este de râs pentru mulţi dintre noi, dar credeţi-mă că toţi cei care erau acolo plângeau„, a precizat ISU Vaslui.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu