🇷🇴🎄Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Crăciun pentru toti românii de pretutindeni…

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis românilor să petreacă sărbătorile de iarnă în spiritul compasiunii şi solidarităţii. La rândul său, Ludovic Orban i-a îndemnat pe români să îşi păstreze zilnic dorinţa de a face bine.„Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi. În spiritul Sfintelor Sărbători, să ne regăsim credinţa în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!”, a afirmat Klaus Iohannis, într-un mesaj video, marţi, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful Executivului Ludovic Orban a îndemnat şi el la unitate în rândul societăţii şi a transmis românilor să aibă sărbători cu linişte, oriunde s-ar afla.

„Spiritul Crăciunului, colindele şi tradiţiile ne bucură din nou sufletul şi renasc dorinţa de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici şi mai solidari. Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate. Sărbători cu linişte, belşug, bucurii şi iubire, dragi români, oriunde vă aflaţi! Crăciun fericit!”, a declarat Ludovic Orban, printr-un comunicat de presă al Guvernului.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu