🇷🇴Alexandru Cumpănaşu atacă DIICOT chiar în pragul sărbătorilor…

Atacurile vin pe marginea dosarului Caracal, în care fostul candidat la prezidenţiale este implicat direct.Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, tânăra care ar fi murit chinuită de monstrul Gheorghe Dincă, atacă acum DIICOT, după ce autorităţile au chemat familia tinerei pentru a ridica certificatul de deces.

„Chemarea de catre procurorii DIICOT a lui Teo si Nelu pentru a ridica Actul Constatare de Deces. Concluzie: Am refuzat. S-a întocmit proces verbal de refuz. Probele sunt inexistente. Umilința rămâne. Nu o vor uita si nu o voi uita niciodată. Sa te cheme sa confirmi moartea copilului tău de Crăciun?!…Teodora i-a transmis unui procuror: Si dacă peste 6 luni apare Alexandra ce faceți domnule procuror? A rămas încurcat…Invitarea mea ca martor la DIICOT la mai bine de 2 luni de la solicitarea depusa de mine…precedent in sistemul judiciar. Daca tot m-au chemat in bataie de joc la finalul dosarului le-am spus destule: ce politicieni il protejează pe Dincă, anturajul „select” al lui Dincă la nivelul județului Olt înainte după 1989, incompatibilitatea unuia din procurorii de caz care a fost subordonatul politic al unuia dintre cei care trebuiau audiati in dosar si…evident…nu a fost, detalii despre 3 persoane care au filat-o pe Alexandra si neinvestigate, multitudinea de apeluri dintre unul din vecinii familiei mele si Gheorghe Dincă care nu a părut deloc suspecta procurorilor (desi sta la cateva case mai incolo…), detalii despte familia Dinca….si multe altele!!!”, scrie acesta.

Cumpănaşu mai transmite un mesaj. „Crăciun Fericit procurorilor DIICOT de caz. Vouă şi copiilor voștri care se afla în siguranță!”, este mesajul acestuia de pe pagina sa de Facebook.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu