🇷🇴Ploiești: Taximetrist înjunghiat și bătut de un client care i-a furat telefonul…

Un taximetrist a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat și bătut de un client care i-a furat telefonul. Tâlhăria a avut loc luni noapte, 23 decembrie, în zona de sud a Ploieștiului.Taximetristul a luat clientul din Bariera București și l-a dus pe o stradă tot din zona de sud a orașului, unde acesta l-a înjunghiat cu un cuțit în braț și l-a bătut. Potrivit unor apropiați de-ai bărbatului, taximetristul este în stare gravă, fiind inconștient, cu tendoanele tăiate și plin de lovituri în zona capului.

Reprezentanții Poliției Prahova spun că au un cerc de suspecți:

“În noaptea de 23/24 decembrie a.c., un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploiești, ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de un telefon mobil.

Taximetristul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând leziuni la nivelul feței și antebrațului stâng.

Polițiștii au constituit un cerc de suspecți, verificările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.”, a transmis Poliția Prahova.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Irina Maria