🇮🇷💥🛬Iran: Avion MiG prăbușit in nord-vestul țării!

Un avion MiG din Forţele aeriene iraniene s-a prăbuşit miercuri în nord-vestul Iranului, cei doi membri ai echipajului decedând, a anunţat agenţia de presă ILNA, citată de Reuters.Incidentul s-a produs în apropierea masivului muntos Sabalan.

Un elicopter al Semilunii Roşii iraniene a fost trimis în zonă, întrucât echipele de salvare desfăşurate la sol nu au reuşit să localizeze epava avionului din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Biroul de Relații Publice al Armatei a declarat că avionul a suferit un accident “în timpul unui zbor operațional” și că forțele armatei, încă îl caută pe pilot.

În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, a zăpezii din zonă și a dificultăților de monitorizare a locului unde a avut loc accidentul, eforturile continuă de către echipele de căutare și salvare pe uscat și aer pentru a determina unde se afla pilot “, este indicat în declarație.

Pilotul dispărut este Locotenentul, Mohamadreza Rahmaní, unul dintre piloții experimentați ai Forțelor Aeriene ale Armatei”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu