🇷🇴🎄Luptătorul român Daniel Ghiță a răbufnit de Crăciun: “Refuz sa fiu in pas cu moda, sa am pullover cu Mos Craciun, Targuri de Crăciun”

Daniel Ghiță a răbufnit de Crăciun. Luptătorul a postat un mesaj destul de dur, pe pagina sa de Facebook, în care critică modul unora de a petrece Sărbătorile de iarnă. Ghiță va petrece Craciunul acasă, la țară, alături de bunici și familia sa.“Dragilor, mă iertati că vă rog sa incetati cu pozele cu crăciunițe și pulover cu Mos Crăciun! Romanii au IE și straie strămoșești. De ce nu va îmbrăcați in ele ?

Toată lumea mă sună: cum? Nu ai pulover cu Mos Crăciun? Nu am! Mare Dezamgire! Cum, nu se poate, Daniel. Saracul copil nu te vede familia cu pulover rosii , cornite de cerb la masina?

Cum ? Nu ai fost la Targu de Crăciun ! Nu, domnule nu am fost! Trebuia ?

Târgu asta nu este tipic românesc. Eu nu îmi aduc aminte ca noi aveam asa ceva in copilărie ? Târg de Crăciun e tipic nemțesc.

Peste tot muzica “ merry x-mas” ca iti vine sa vomiti.Colinda tipic românească nu mai merge in România? Fac reclamatie peste tot si intreb : colinda nu aveti ? Nu avem! Nu e la moda…

Anul trecut am mers la tara. Am pus poza si un film cu o caruta. Ma suna toata lumea : cum? Nu esti in Bali? Maledive ? Hai, te invitam in Austria la Kitzbühl. Te faci de ras ca postezi in caruta la țară! Toți ati crescut in Bali ? Nu este Crăciunul sa mergi la țară la Bunici ? Nu, nu mai e la modă!

Refuz sa fiu in pas cu moda, sa am pullover cu Mos Craciun, Targuri de Crăciun , sa aud Mariah Carey peste tot si goana asta dupa cadouri. Orbil, noi cu o traditie bogata sa copiem toate mizeriile!

Sper, sa nu mai văd poze cu cadouri sub brad! Materialismul domina, multă ipocrizie și dăm dovada ca nu știm sa ne respectam strămoșii! Ne pierdem identitatea, pentru ca am devenit turme de oi….

Sărbători Binecuvântate! O colinda, un cârnaț și mai vizitați și părinții, Bunicii la țara, la Biserica, nu uitati credința. Mergeți doar sa va rugați când va este rău. Lăsați superficialitatea și materialismul! ❤🙏”, este mesajul transmis de Ghiță românilor.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu