🇷🇴🎄Unul dintre cele mai virale mesaje de Crăciun a fost cel al Ministerului Apărării Naţionale…

LMApN a realizat o postare în care introduce termeni militari într-o poveste de Crăciun.Mesajul militarilor a creat amuzamentul în mediul online, iar comentariile frumoase nu au încetat să apară.

„Ministerul Apărării Naționale a emis astăzi ordin pentru revenirea în activitate a Moșului de la Forțele pentru Operații Speciale pentru o perioadă determinată de 24 de ore.

Moș Crăciun, cunoscut și sub aliasul „Moșul”, este un rezervist, cu peste 1.700 de ani de activitate. Are nenumărate specializări si este recunoscut pentru viteza cu care călătorește și cu care își îndeplinește misiunea în fiecare an fără greșeală.

Anul acesta deplasarea se va executa cu mijlocul de transport zburător, preferat al Moșului, ce a fost îmbunătățit cu opt generatoare alimentate cu morcovi, cu putere mare.

Rudolph este, de asemenea, autorizat să participe la misiune. Cu toate acestea, el trebuie să-și finalizeze cu succes mai întâi pregătirea si să treacă în faza II. Până acum a eșuat de trei ori din cauza unei afecțiuni medicale legate de nasul său.

Mult succes în această misiune! Nu uitați să-i asteptați cu cantităţi mari de ciocolată fierbinte și fursecuri!

#FOS #MoșCrăciun #sărbători”, este mesajul Ministerului Apărării Naţionale

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu