🇷🇴Crăciun însângerat pe șoselele României! Trei persoane au murit într-un grav accident rutier pe DN2!

În Jud. Ialomița s-a activat Planul Roșu de Intervenție! Trei persoane au murit într-un grav accident rutierReprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au activat miercuri, 25 decembrie 2019, Planul Roșu de Intervenție.

Măsura a fost luată ca urmare a unui accident rutier, petrecut pe DN2, în zona municipiului Urziceni. În urma tragediei, trei persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost rănite.

Traficul între Urziceni și Buzău este blocat în acest moment.

Elicopterul SMURD a fost solicitat la locul accidentului. Din primele informații, se pare că accidentul rutier din zona municipiului Urziceni s-a produs în urma impactului dintre două autovehicule.

Una dintre mașini s-a răsturnat și a fost proiectată în afara părții carosabile. Cauza probabilă ar fi o manevră de depășire efectuată în mod neregulamentar. În urma accidentului, trei persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost rănite.

Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte trei au fost transferate către unități medicale din București. A fost nevoie și de intervenția unui elicopter SMURD.

Totodată, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au activat Planul Roșu de Intervenție. Din cauza accidentului rutier, traficul pe DN2, între Urziceni și Buzău, este blocat în momentul de față.

Redactor Sava Drăghici aricol publicat de Ghicioi Mariana