🇷🇺Fostul soț i-a tăiat brațele din gelozie, însă femeia a găsit în sine forță și curaj s-o ia de la capăt…

A trecut prin iad acum doi ani, când soțul ei i-a tăiat brațele din gelozie, dar femeia a găsit în sine forță și curaj s-o ia de la capăt.

Aceasta iubește din nou și e pregătită să întemeieze o familie alături de noul ei iubit…

Ba mai mult, Margarita Graceva nu a lăsat întâmplarea tragică să îi marcheze în totalitate viața și încearcă din răsputeri să demonstreze femeilor că violența nu este o normalitate și că există viață după ea, dacă ai curajul și dorința s-o iei de la capăt.Lumea a cunoscut-o pe Margarita Graceva în 2017, atunci când mass-media a dezvăluit tragica ei istorie: soțul ei gelos a schilodit-o, înlăturându-i ambele brațe superioare cu toporul. Întâmplarea a avut loc atunci când Margarita i-a spus fostului soț că nu-l mai iubește și că și-ar dori să divorțeze. Acesta a avut o reacție neașteptată: a bătut-o și i-a ars buletinul de identitate.

Ulterior, acesta și-ar fi corectat comportamentul: s-a mutat din apartament, își vizita copiii și îi zâmbea amabil Margaritei.

Într-o zi, acesta și-a dus soția în pădure, unde a bătut-o din nou și i-a tăiat brațele cu toporul, după care a dus-o la spital.

În urmă intervențiilor cirurgicale, medicii au putut să-i salveze mâna stângă, iar în locul celei drepte i-au pus o proteză. Judecata l-a condamnat pe soțul acesteia la 14 ani de închisoare, iar Margarita nu-și dorește să mai audă de el.Femeia și-a lansat cartea, intitulată „Счастлива без рук” (Fericită fără mâini), în care a dezvăluit că este îndrăgostită: „I-am făcut cunoștință cu mama. Mi-a făcut cerere în căsătorie și am acceptat-o. Va fi nuntă, dar nu în acest an”, a conchis ea.

Recent, Margarita a fost protagonista unei ședințe foto senzuale, în care și-a demonstrat fără frică cicatricele.  Potrivit Margaritei, astfel de experiențe foto îndrăznețe o fac să-și iubească corpul sau așa cum este el, pentru asta reprezintă trecutul ei, pe care l-a acceptat.

Chiar dacă multă lume a compătimit-o pe rusoaică pentru calvarul prin care a trecut, s-au găsit și dintre cei care o condamnă pentru asemenea ședințe foto și consideră că poate gestul soțului ei ar putea fi îndreptățit.

Pentru aceste critici, Margarita are câteva replici. Tânăra crede cu fermitate că nu este corect să căutăm justificări și explicații ale violenței domestice.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana