🇷🇴🇪🇸Spania: Proxeneți români luați pe sus de poliția spaniolă, în a doua zi de Crăciun…

Cel puțin 15 românce au fost exploatate cu o cruzime de nedescris de o grupare de proxeneți, care a ajuns să stăpânească prostituția pe una din străzile din centrul capitalei catalane Barcelona.

Tinerele erau obligate să se îmbrace provocator și să-și vândă corpul cel puțin 15 ore pe zi, pe una din cele mai circulate străzi din centrul Barcelonei, altele întrețineau relații sexuale într-un apartament situat pe celebrul bulevard “La Rambla”

Trebuiau să întrețină relații sexuale fără protecție și nu aveau voie să aibă pauze, iar proxeneții le obligau să-și vopsească părul, ca să fie mai atrăgătoare.

Femeile fuseseră aduse din România cu promisiunea unui loc de muncă în restaurante din Spania, dar la sosire erau obligate să se prostitueze și proxeneții le țineau în condiții insalubre și îngrămădite în apartamente închiriate din orașul Condal.

De asemenea româncele erau supuse, unor percheziții corporale, ca să nu ascundă banii primiți în plus de la clienți.

Beneficiile grupării erau trimise în România cu o firmă de pachete. Nu se știe câți bani au câștigat proxeneții din exploatarea tinerelor românce, dar aceștia erau introduși în sistemul legal prin achiziția de imobile în România.

În colaborare cu poliția română, agenții spanioli au arestat 9 proxeneți la Barcelona, unde au descins în forță în apartamentul folosit de organizația compusă în totalitate din cetățeni români.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Andrei Marian Mihai