🇷🇴🏖Llicitație în valoare de 1,67 miliarde lei, pentru reabilitarea unor părți din litoralul românesc…

Licitație de 1,67 miliarde lei pentru litoralul românesc. Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a lansat, pe platforma SICAP, o licitație în valoare de 1,67 miliarde lei, pentru reabilitarea unor părți din litoralul românesc, în zonele Costinești, Olimp, Venus-Aurora și Mangalia-Saturn.Potrivit Administrației Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, se au în vedere lucrări la componente ale sistemului de protecție costieră pentru reducerea eroziunii și asigurarea unui grad corespunzător de protecție a plajelor.

„Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Costinești, protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona Olimp.

Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona. Jupiter-Neptun. protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona. Balta. Mangalia-Venus-Aurora. Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării. Negre in zona. Mangalia-Saturn.

În cadrul proiectului se vor face, între altele, lucrări de înnisipări artificiale a plajelor și lucrări de demolare/construcție/reabilitare a structurilor costiere pentru toate loturile.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitația care va fi una deschisă este 31 martie 2020, ora 15.00.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu