🇷🇴Botoșani: Tânăr înjunghiat in gât in a doua zi de Crăciun!

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Corni, a fost înjunghiat, în noaptea de miercuri spre joi, lângă clubul Crema Rooms, situat pe Bulevardul Eminescu din municipiul Botoșani, în apropiere de fast-food-ul situat lângă Casa Tineretului.Pe baza unui conflict verbal întreținut de aburii alcoolului, după ce s-au întreținut în club, un grup de tineri, toți din comuna Corni, au ieșit în fața localului, pentru a încerca să discute neînțelegerile create cu un alt grup de tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.

Ceea ce a urmat, a oripilat toată lumea adunată. Într-un moment de bătaie generală, un bărbat a scos un cuțit și l-a lovit pe tânărul de 23 de ani în zona gâtului, lăsându-l într-o baltă de sânge. Principalul suspect este un tânăr de circa 30 de ani, însă autorul faptei nu este stabilit cu exactitate, deocamdată.

Speriați, cei prezenți au solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 3:00. La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, precum și unul de poliție. Victima a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, apoi transferată pe secția de Chirurgie și băgată direct în operație, rana deschisă provocând o hemoragie puternică.

Mai multe echipaje de ordine publică, respectiv jandarm-polițit, au ajuns la fața locului, fiind ridicate în vederea audierilor nu mai puțin de opt persoane. Cazul a fost preluat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, cercetările fiind efectuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu