🇷🇴Cazul Caracal: Luiza Melencu nu se mai află pe Lista Persoanelor Dispărute!

Informații noi în cazul Caracal. Luiza Melencu nu se mai află pe Lista Persoanelor Dispărute.Potrivit Cancan.ro, Luiza Măceșanu a fost scoasă de pe lista persoanelor dispărute, un demers logic dacă ținem cont că autoritățile au eliberat și un certificat de deces al adolescentei.

Chiar dacă moartea Luizei Melencu nu a fost confirmată de către autorități, nici numele ei nu mai apare pe lista persoanelor dispărute. Or asta nu poate însemna decât că anchetatorii știu ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu și, din punctul lor de vedere, este la rândul ei moartă.

Asta și pentru că, dacă ar fi fost în viață, anchetatorii ar fi trebuit să ofere deja primele informații despre ce s-a întâmplat cu ea și unde se află.

Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al adolescentei, numai că părinții acesteia au refuzat să preia documentul. ”Decizia familiei mele, după ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clară: nu vom ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Părinții și unchiul Alexandreisperă că fata este încă în viață, cu toate că Gheorghe Dincă a povestit, în fața anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum a răpit-o, sechestrat-o și ucis-o. Ulterior, acesta a incinerat trupul Alexandrei Măceșanu într-un cuptor improvizat, iar medicii legiști au prelevat rămășițe umane și le-au trimis la INML pentru a fi expertizate. Specialiștii INML au transmis că ADN-ul Alexandrei a fost descoperit, însă familia speră că fata este, totuși, în viață.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu