🇷🇴Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu chemată la DIICOT in ultima zi a anului!

Gheorghe Dincă urmează să fie trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru uciderea celor două fete, Luiza şi Alexandra.Mama Luizei, Monica Melencu, a fost chemată la Bucureşti în ajunul Anunului Nou pentru a studia ultima parte din dosar. Ea împreună cu avocatul au citit aproape în totalitate dosarul, însă mai aveau de parcurs 3 volume.

„Asta am auzit, că pe data de 30 o să ajungem la Bucureşti. Am spus-o şi o spun: aceste fete sunt traficate şi procurorii nu au cum sa îşi mai retracteze, atâta timp cât au mers pe această pistă, că sunt moarte”, a declarat Monica Melencu la România TV. 

Însă de la dosar lisesc declaraţii importante, de exemplu, mărturisirile făcute de Arete sau audierea socrului lui Gheorghe Dincă.

„Eu atât am vrut să spun, să audă toată țara. În 3 luni de zile în dosarul Luizei nu s-a făcut nimic. De pe data de 14 până când a apărut Alexandra nu s-a făcut nimic. Când Alexandra a prins acel telefon și a sunat la 112 … de ce nu au afirmat de prima dată că Luiza e ucisă în acel butoi?”, a mai spus mama Luizei.

Şi familia Alexandrei Măceşanu a fost chemată la DIICOT pentru a ridica certificatul constatator de deces, dar a refuzat ferm, familia având convingerea că fata nu este moartă.

Avocaţii celor două familii ale fetelor dispărute fac acuzaţii grave, spunând că nu există probe că fetele ar fi moarte.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu