👑🇳🇴Fostul soţ al Prinţesei Martha Louise s-a sinucis…

Şoc în familia regala norvegiană. Fostul soţ al Prinţesei Martha Louise s-a sinucis.

Moartea lui Ari Behn a lăsat întregul palat, dar şi rudele şi prietenii înmărmuriţi. Scriitorul de 47 de ani avea trei copii cu prinţesa de 48 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2002 şi au divorţat în 2017.

Anunţul a fost făcut chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie de managerul lui Ari Behn: „Cu mare tristeţe în suflet anunţăm că Ari Behn s-a sinucis. Vă rugăm să ne respectaţi intimatea”.

Conform mirror.co.uk, regele Harald, tatăl Marthei Louise, a făcut şi el o declaraţie: „Eu şi Regina am primit cu mare tristeţe vestea morţii lui Ari Behn. A fost o parte importantă a familiei noastre şi avem multe amintiri frumoase cu el”. Mai mult, familia regală a spus că: „Ari a fost un prieten bun, un membru iubit al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe moment mai mult sau mai puţin importante”.

Familia nu a oferit alte detalii privind moartea lui Ari Behn.

Născut în Danermca, Ari Behn a crescut în Norvegia şi a studiat istoria şi religia la Universitatea din Oslo. A scris trei romane şi mai multe nuvele. Cărţile lui au fost traduse în suedeză, daneză, germană, maghiară, islandeză şi franceză.

Ari Behn este cel care l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a molestat.

În 2017, autorul l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a agresat fizic la un concert pentru Premiul Nobel. Vorbind despre incidentul care ar fi avut loc în 2007, Ari a spus că: „Am avut o discuţia minunată. A stat lângă mine. După cinci minute, m-a invitat la o ţigară. Atunci a pus mână pe piciorul meu şi apoi m-a atins în zona intimă”. Ari l-ar fi oprit pe Spacey, spunându-i: „Poate mai încolo”.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu