🇷🇴Baia Mare: Au lăsat mortul in stația de autobuz pentru că „Serviciul de Medicina Legală are program între 8:00 și 16:00”..

Caz înfiorător în noaptea de 25/26 decembrie 2019 în Baia Mare.În jurul orei 3.00, la 112 s-a cerut ajutorul autorităților după ce o persoană ar fi decedată în stația pentru mijloacele de transport în comun de pe strada Victoriei (vis-a-vis de Casa Crișan) din municipiul Baia Mare.

Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele poliției și ambulanței, care au confirmat că toate aspectele sesizate se confirmă.

S-a stabilit că bărbatul decedat este un localnic în vârstă 57 ani din Săcălășeni. Medicii de la ambulanță au constatat decesul.

Din informațiile noastre s-a luat legătura cu angajații de la Medicină Legală Maramureș în jurul orei 4.00 pentru a prelua cadavrul și a-l transporta la Morga Spitalului Județean Baia Mare. Numai că șoc: aceștia au spus că nu vor putea veni mai devreme de ora 8.00.

Conform surselor noastre nu au venit la ora 8.00, ci cu 30 de minute mai devreme – adică în jurul orei 7.30 pentru a prelua cadavrul. În tot acest timp, cadavrul a fost acoperit cu o pătură și a fost păzit de un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Sonia Ivănescu