🇷🇴Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu cere ca iubitul Alexandrei să fie verificat de procurori!

Familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu cer lămuriri de la oamenii legii după ce iubiții fetelor au fost audiați ultimii.

Cumpănașu le-a cerut procurorilor să îl verifice pe iubitul Alexandrei.

Potrivit Spynews.ro, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în luna iulie după ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, le cere procurorilor să îl verifice pe iubitul Alexandrei, care potrivit acestuia ar avea un anturaj periculos.

În ziua dispariției, Alexandra și tânărul urmau să se întâlnească, iar una dintre prietenele Alexandrei a povestit la început scandalul că iubitul ei nu este din Caracal, ci din Reșca. Conform prieteni Alexandrei, cei doi erau împreună de aproximativ un an.

“Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal„, preciza prietena Alexandrei.

Cumpănașu este de părere că prietenul Alexandrei are un anturaj periculos

Alexandru Cumpănașu a precizat că după dispariția fetei, tânărul a refuzat să se vadă cu familia Alexandrei, pentru a povesti despre ce s-a întâmplat în ziua dispariției.

Iubitul Alexandrei a intrat în direct la RTV și fără a oferi mai multe detalii, a spus că urma să se întâlnească cu tânăra de 16 ani.

„Doar atunci, când mi-a zis că urmează să ne vedem… Nu (n.r nu crede că e moartă. Nu ştiu unde ar putea fi, nimeni nu crede. Din câte ştiu eu, nu.

Întrebat dacă este de părere că Dincă a dus-o în străinătate, tânărul a spus că „Nu ştiu. Orice e posibil”.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Ghicioi Mariana