🇷🇴Pitești: Un individ audiat la secția 1 din Pitești pentru fapte antisociale a bătut un polițist…

Prezentat astăzi instanței cu propunerea de luare a unei măsuri respective, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost eliberat și pus sub control judiciar.Incidentul s-a petrecut după ce, inițial, polițiștii Secției 1 din Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală, petrecută la un bloc de locuințe de pe str. Depozitelor din Pitești. Un individ care făcea parte dintr-un grup format din trei bărbați și o femeie, ar fi lovit ușa de intrare într-un apartament și ar fi proferat injurii, expresii vulgare și amenințări cu acte de violență.

Cu ocazia deplasării la fața locului, în fața imobilului au fost identificate persoanele în cauză. Procedand la legitimarea acestora, unul dintre bărbații în cauză a refuzat sa dea relații în vedere stabilirii identității. În continuare i s-a adus la cunoștință că, în aceste împrejurări, va fi luată măsura conducerii la sediul poliției, pentru stabilirea identitatii, însă bărbatul s-a împotrivit indicațiilor polițiștilor, devenind agresiv verbal și fizic, motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul poliției.

În timpul verificărilor efectuate la sediul unității de poliție, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, lovind pe unul dintre polițiști. Urmare a acestor împrejurări, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și ultraj.

Cercetarile au fost preluate de către Parchetul de pe langa Judecătoria Pitești, iar în urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu