🇺🇸SUA: O fetiță a murit la bordul unui avion cu destinația Seattle!

O urgență medicală pe zborul Delta Airlines s-a încheiat cu o fată declarată moartă când avionul a aterizat pe Aeroportul Internațional din Los Angeles joi seară, au declarat autoritățile.Aeronava “Delta Flight 2423”, care se îndrepta spre Seattle, a trebuit să se întoarcă la Los Angeles pentru o problemă medicală la bord, potrivit lui Ian Gregor, purtătorul de cuvânt al Administrației Federației Aviației (FAA).

Pasagerul a fost identificat ca Janice Xu, în vârstă de 10 ani, potrivit locotenentului David Smith, din cadrul Biroului de examinare medicală din Los Angeles.

Autopsia se va face în cursul zilei următoare sau mai târziu, a declarat Smith pentru CNN, citată de News24Ro. Nu vor fi disponibile informații suplimentare până la finalizarea acestei proceduri.

Filiala CNN KTLA a raportat că fata a suferit un stop cardiac în avion.

„Paramedicii de la departamentul de pompieri din Los Angeles au răspuns la asistența medicală pentru o fată minoră și au incercat din răsputeri salvarea fetitei. Din păcate, toate eforturile au fost inutile, iar fata a fost declarata moarta ”, a declarat departamentul într-un comunicat.

De asemenea, polițiștii au stabilit că nu există infracțiuni penale, ca atare nu se va mai investiga incidentul, a declarat agentul Mike Lopez.

Delta Air Lines a confirmat incidentul și a spus că compania lucrează pentru acomodarea clienților care se aflau în zbor.

Carma Hassan de la CNN a contribuit la acestă Informație articol publicat de Andrei Marian Mihai