🇷🇴Rareș Bogdan evaluare de final de an a miniștrilor din cabinetul Orban. Ce miniștri și-au făcut făcut treaba…

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan anunță că unii din miniștrii cabinetului Orban sunt foarte competenți. Pe lista miniștrilor preferați de Rareș Bogdan se află ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Energiei, Virgil Popescu sau  ministrul Sănătății, Victor Costache.

„Urmăriți-o pe Violeta Alexandru cum se mișcă, e un profesionist. Urmăriți-l pe Marcel Vela, care este o surpriză extrem de plăcută. E o pierdere nu o să îl mai lăsăm să candideze la CJ Caraș, unde voia. Gândiți-vă la Florin Câțu, cel mai atacat ministru din toare părțile, este un finanțist excepțional, veți vedea că va începe să vorbească și de investiții. (…)

Trebuie să ieșim din această bulă în care ne ține PSD, de bugetari și pensionari. Uitați-vă la Virgil Popescu, un om care conduce patru ministere sub o singură umbrelă. Uitați-vă la Victor Costache, un om extrem de profesionist, care este atacat pentru că a fost în tinerețe manechin. Generalul Ciucă se dovedește și ca manager extrem de bun plus că dă încredere militarilor.

Uitați-vă la o mulțime din miniștri noștri. Am și eu semnele mele de întrebare cu privire la unii pe care aș vrea să îi văd mai hotărâți în a face ordine în ministere. Nu e cazul de o remaniere, oamenii sunt buni. Deocamdată din ce am văzut eu, i-aș nominaliza acești oameni”, a declarat Rareș Bogdan.

Redactor Sava Drăghici articol publicat de Emilian Ionescu